Casper Hügel

Casper Hügel
Biografie

Casper Hügel, geboren en getogen in Haarlem groeide op in een muzikale familie. Iedereen speelde eigenlijk wel wat, en dus kon Hügel junior niet achterblijven. Op zijn zevende ontdekte hij een zwarte kist, met daarin een saxofoon. Het was liefde op het eerste gezicht. Een paar weken later had Casper zijn eerste saxofoon les. En inmiddels speelt hij alweer 19 jaar! Daarnaast pakte hij ook de piano op, waar hij tegenwoordig ook lekker op weg pingelt.

In de 3e klas begon de muzikale tour pas echt goed, toen Casper via audities in de schoolband terecht kwam. Via die band ging hij van de een naar de ander. En eenmaal in Delft zette hij het spelen in bandjes vrolijk door. Daarnaast werd Casper lid van de Jazzvereniging Groover. Soul, jazz, funk en blues zijn Casper’s favoriet, maar tegenwoordig, met de hele Bakermat hype is de brug naar deep house makkelijk geslagen.

Op de Champagne borrel van Yes!Delft students maakte Casper zijn entree bij Partners in Shine, en in de toekomst zal hij nog wel vaker te zien zijn op zijn blinkende koperen scheurijzer.