Joeri Gorter

Joeri Gorter
Biografie

Joeri Gorter is de Utrechtse co-founder van de Partners in Shine. Hij is opgevoed door twee liefhebbende ouders die naast een passie voor koken ook een grote passie hebben voor muziek, en dit heeft haar sporen achtergelaten. Op de basis- en middelbare school is de nodige theoriekennis opgedaan over muziek, evenals in de tijd die hij op pianoles heeft gezeten. Tijdens een van de open avonden van deze muziekschool zaten hij en co-founder Jochem overigens ook nog eens bij elkaar, al wisten ze dit toen nog niet van elkaar. Later op de middelbare school werden ze vrienden en begonnen ze mixjes te maken en op klassenavonden te draaien.

Met het draaien op meer en meer boekingen begon niet alleen de passie en de ervaring te groeien, maar merkte hij dat de Partners in Shine als organisatie zelf ook groter en groter werd. Nu het uitgegroeid is tot een organisatie van 9 man sterk is die jongensdroom steeds meer in vervulling aan het gaan. ‘Dit had ik van tevoren nooit verwacht of durven hopen’.

Qua stijl is Joeri vrij breed onderlegd. Funky lounge, deephouse, disco en tech-house vindt hij heerlijk om te mixen en aan het andere eind van het spectrum ziet hij drum & bass als een van zijn favorieten. Toch valt een avondje hitjes beuken, moombahton draaien en guilty pleasures gooien ook onder zijn smaak. ‘Ik vermaak me toch wel, dus als ik het publiek mee kan krijgen ben ik helemaal blij’.